Nytt inpasseringssystem

Vårt nuvarande inpasseringssystem har passerat sitt bäst före-datum. Vissa elektronikdelar har slutat att tillverkas och vi har börjat uppleva problem med nuvarande system. Därför byter vi nu till ett nytt. Vi börjar med att dela ut nya inpasseringsbrickor till alla. Varje lägenhet får fyra stycken. Ytterligare brickor kommer att kunna beställas, mer information om detta kommer senare.

Exakt datum för när själva bytet äger rum är lite svårt att säga, men det blir tidigast under veckan som börjar måndag den 25 maj. Från och med då kan det vara bra att ha dubbla brickor.

Osäkerheten ligger bland annat i att det kommer att ta ett tag att dela ut brickor till de externa intressenter som behöver kunna komma in, t.ex. sop- och återvinningsföretag, städare, fastighetsskötare och externa P-plats-gäster. Hur som helst kommer man säkert att märka när det nya systemet är igång, både knappsatsen för portkoden och själva läsarna (plattorna) kommer att se lite annorlunda ut. Inledningsvis kommer den nuvarande portkoden fortsätta att gälla.

Did you like this? Share it: